Velkommen til fagdag 21. mai 2014

21.05.2014
Storsalen menighet, Oslo
Kl 10.00 – 15.00
Pris: 500 kr

*Inkludert i prisen er lunsj, frukt og kaffe/te.

TEMA:
«Hvordan undervise, veilede og forkynne til en seksualisert ungdomsgenerasjon?»

For ansatte og frivillige i tilknytning til våre medlemsorganisasjoner 
(oversikt nederst på siden).

Hvordan kan vi veilede ungdom om temaene sex, forhold og identitet på en sunn og ekte måte, basert på Bibelens verdier? Vi inviterer lærere, ungdomsarbeidere, konfirmantledere og andre som jobber med unge mennesker til en dag med inspirerende foredrag, workshops, presentasjon av guttogjente.no som verktøy, erfaringer fra feltet og mulighet for spørsmål og svar. Velkommen!

Foredragsholdere:
Sven Weum, overlege og forsker
Arne Opsahl-Engen, Skoleprest på Framnes VGS.

Påmeldingen er nå stengt.

Foredragsholdere

Sven Weum jobber til daglig som overlege og forsker ved Universitetssykehuset Nord-Norge. Sammen med kona Maren er han regionleder for Familiefokus i Troms og medlem av fagrådet til guttogjente.no. Sven har undervist om familie, ekteskap og samliv mange ulike steder i Norge og mye av denne undervisningen er tilgjengelig på nettstedet samliv.info.

Arne Opsahl-Engen bor i Norheimsund i Hardanger, og jobber som skoleprest ved Framnes videregående skole. Han er en dyktig kommunikator som lett oppnår kontakt med unge mennesker, og på fagdagen vil han dele sine erfaringer om hvordan man kan møte og veilede ungdom om temaer som kropp, sex og identitet.

Sven Weum

Arne Opsahl-Engen