Tørr ikke å snakke med gutten jeg liker

Jeg liker en gutt men jeg tør ikke å snakke med gutten jeg liker hva skal jeg gjøre

Gutt og Jente svarer:

Hei, og takk for spørsmålet ditt.
Dette er en situasjon som nok mange kan kjenne seg igjen i! Når man liker noen eller er forelsket kan det være ekstra skummelt å å snakke med dem. Det er helt normalt. Her er noen tips som kan gjøre det lettere å snakke med ham:
1. Snakk med ham sammen med andre. Hvis dere har noen felles venner, er det lettere å snakke med ham når du ikke må styre samtalen selv.
2. Finn ut om det er noe han er interessert i. Det kan være en interesse, noe han har gjort i det siste, en hobby eller lignende.
3. Keep it short – husk at en samtale ikke trenger å være lang! Du kan fortsatt komme i kontakt med ham ved å gi en kommentar, et “hei” eller gjennom å spørre om hjelp til noe. Da viser du interesse uten å måtte sette i gang en lang prat. Kanskje gjør det at du begynner å kjenne deg mer avslappet rundt ham, og at det etterhvert føles mer naturlig å snakke mer.
Minn deg selv på at han er et menneske akkurat som deg, og at den beste måten å finne ut om han er en du vil bli bedre kjent med, er å snakke med ham.
Vi har svart på noen lignende spørsmål før som kanskje kan være til hjelp:
Hva skal jeg gjøre når jeg er forelsket?
Hvordan vet man om en gutt liker deg?
Tør ikke snakke med gutt – hva skal jeg gjøre?
Jeg liker ei jente veldig godt
2 sjenerte
Vanskelig å snakke med jenter
Vanskelig å finne på noe å si
Med vennlig hilsen GuttogJente.no