Velkommen til Fagdagen 2018

Velkommen til Guttogjentes Fagdag i Oslo 9.mars.

Programmet er som følger:

10.00 – Inngang

10.20 – Åpning og presentasjon av dagen

10.30 – Sven og Maren Weum

11.30 – Pause

11.00 – Tone Lise Gustavsen

12.00 – Lunsj

13.00 – Olof Edsinger

14.00 – Pause

14.20 – Olof Edsinger

15.30 – Oppsummering av dagen
.

Maren og Sven Weum
Maren og Sven Weum er forkynnere i Familiefokus og medlemmer av fagrådet til nettstedet guttogjente.no. Maren er utdannet helsesøster, Sven Weum jobber som lege og forsker ved Universitetssykehuset Nord-Norge, Tromsø. Han er også medlem av the European Society for Sexual Medicine.

Seminar: Gudsbilde og seksualitet

 

Tone Lise Gustavsen
Tone Lise er gift og har 6 barn. Sammen med Per Christian er de pastorer i Frisk kirken. Hun har skrevet boken; «Frihet og ren sex-vennskap, dating og sånn» Til daglig jobber hun som forkynner og foredragsholder. Hun besøker skoler med forskjellige temaer om relasjonskompetanse.  Sammen med Bente Pladsen har hun utarbeidet et gruppesamtale-arbeid for Blåkors, kalt OPPREIST. Disse temaene har hun brukt på skoler i et tiår for jenter og gutter i ungdomsskolealder.

Tone Lise holder også samlivskurs sammen med sin mann, Per Christian. Hun drømmer om sunne familier, solide ekteskap og oppreiste ungdommer.

Seminar: Hvordan snakke med unge mennesker om forhold, grenser, trofasthet og sex?

Dette seminaret gir deg praktiske tips for hvordan kommunisere med unge mennesker slik at de får tips som skaper trygge rammer for kjærester, smarte kjøreregler i et forhold og fundamentet for et fantastisk sexliv.

 

Olof Edsinger
Olof er en svensk teolog og forfatter som har viet store deler av livet sitt til å jobbe med barn og unge – mest på nasjonalt og regionalt nivå. I ni år jobbet han som generalsekretær for Salt – barn og unge i EFS. Han har skrevet et dusintall bøker om Bibelen og det kristne livet, blandt annet boken ”Gud och sex” og en bok om skeiv ideologi i Sverige. Nå jobber han som generalsekretær i Svenska evangeliska alliansen, SEA.

Seminar: «Homofili som teologisk utfordring» og «Homofili som kommunikativ utfordring.»

Dagen starter klokken 10.00 og slutter 16.00. Prisen er 400 kroner inkludert bevertning. Tidligere Fagdager har vært en flott samling av personer som har dukket opp på eget initiativ og deltakere fra ulike kristne organisasjoner.

.

Påmelding på Hoopla eller ved ankomst (Steffeldsgate 4).

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med Kristin på mail: kristin@guttogjente.no.

Velkommen – vi håper å se deg der :)