Bryster

På samme måte som hos pattedyrene får menneskenes barn melk fra morens  bryster etter at de blir født. Før puberteten er jentenes bryster flate akkurat som hos gutter, men på grunn av hormoner som kommer i puberteten begynner brystene å vokse. Brystene får da kjertelvev som kan produsere melk når kvinnen har fått et barn.

Men kvinnens bryster er mye mer enn en melkefabrikk. Brystene inneholder mange følsomme nerver og de fleste kvinner synes det er godt å bli berørt på brystene under seksuelt samvær. Nervene i brystene står i forbindelse med områder i hjernen som skaper seksuelle følelser. De fleste menn liker også å kjærtegne brystene til kvinnen når de har sex.

Fordi menn også lett kan få seksuelle følelser av å se på kvinnens bryster blir kvinner ofte fremstilt med nakne bryster av pornoindustrien.  Men Gud skapte sex for bare å deles mellom en mann og en kvinne i ekteskapet. En kvinnes nakne bryster er en del av hennes seksualitet som ikke skal deles med andre menn enn den mannen hun er gift med.